VI KAN LEVERE STØRRE ORDRER OG PRIORITERER HELSEVESENET

Send oss en forespørsel i dag, så kommer vi snart tilbake til deg

Produkter

Tomt på lager

Covid-19 Test

ADAL® COVID-19 IgG / IgM-testen er en lateral flytkromatografisk immunoanalyse for kvalitativ deteksjon av anti-SARS-CoV-2 IgG og IgM i humant blod, serum eller plasmaprøver hos symptomatiske pasienter.

Merk at i de tidlige stadiene av infeksjonen (3 til 7 dager) kan anti-SARS-CoV-2 IgG og IgM være under testens deteksjonsgrense. Denne testen er beregnet på bruk som et hjelpemiddel i diagnosen primære og mulige sekundære SARS- CoV-2-infeksjoner.

Testprosedyren er ikke automatisert og krever ingen spesiell trening eller kvalifisering. NADAL® COVID-19 IgG / IgM Test er kun designet for profesjonell bruk

OM COVID-19 (Koronavirus sykdom)

COVID-19 (Corona Virus Disease) er den smittsomme sykdommen forårsaket av det nylig oppdagede coronavirus SARS-CoV-2. Dette nye viruset var ukjent før sykdomsutbruddet i Wuhan, Kina, i desember 2019. De vanligste symptomene på COVID-19 er feber, tørr hoste, tretthet, sputumproduksjon, kortpustethet, sår hals og hodepine. Noen pasienter kan ha myalgi, frysninger, kvalme, nesetetthet og diaré. Disse symptomene begynner gradvis og er milde i de fleste tilfeller. Noen mennesker blir smittet, men utvikler ingen symptomer og føler seg ikke uvel. De fleste mennesker (ca. 80%) blir friske av sykdommen uten spesiell behandling.

Omtrent én av seks personer som blir smittet med COVID-19 blir alvorlig syke og utvikler pustevansker. Eldre mennesker, og de med eksisterende tilstander, som høyt blodtrykk, hjerteproblemer eller diabetes, har større sannsynlighet for å utvikle alvorlig sykdom. Så langt har om lag 2% av smittede døde.

COVID-19 overføres via luftveisdråper som blir pustet ut av infiserte mennesker via hoste, nysing eller prat. Disse dråpene kan inhaleres eller inntas direkte av andre mennesker eller kan forurense overflater, som deretter kan være smittsomme i flere dager. De fleste estimater av inkubasjonsperioden for COVID-19 varierer fra 1 til 14 dager, hvor folk allerede kan være smittsomme uten å vise sykdomssymptomer.

Hvordan bruke Covid-19 test

Blodprøve

  • Vask pasientens hånd med såpe og varmt vann, eller rengjør den med en steril våtserviett. La det tørke.
  • Masser hånden, uten å berøre stikkstedet, ved å gni langs hånden mot fingeren på midten av ringfingeren.
  • Punkter huden med en steril nål. Tørk bort den første bloddråpen.
  • Gni forsiktig hånden fra håndleddet til håndflaten, og deretter til fingeren for å danne en avrundet bloddråpe over punkteringsstedet.

Blodet bør testes umiddelbart.

koronavirus test

Test prosedyre

Ta med testkit og prøver til romtemperatur (15-30 ° C) før testing.

  • Fjern testkassetten fra folieposen og bruk den så snart som mulig. De beste resultatene oppnås hvis testen utføres umiddelbart etter at folieposen er åpnet. Merk testkassetten med pasienten eller kontrollidentifikasjon.
  • Plasser testkassetten på en ren og jevn overflate.
  • Hold pipetten loddrett, tegne prøven (fullblod / serum / plasma) opp til den første utvidelsen (ca. 10 μL) og tilsett den til prøvebrønnen (S) på testkassetten. Alternativt kan en mikropipette (10 ul) brukes.
  • Hold bufferflasken vertikalt, og tilsett 2 dråper (ca. 80 μL) buffer til bufferen (B). Unngå at luftbobler dannes.
  • Start tidtakeren.
  • Vent til de (n) fargede linjen (e) vises. Les testresultatet etter 10 minutter. Ikke tolker resultatet etter mer enn 20 minutter.

Resultattolkning

Positiv for IgM

En farget linje utvikles i kontrolllinjeregionen ‘C’ og en annen farget linje utvikler seg i testlinjeregionen ‘IgM’. Resultatet er en indikasjon på en primær SARS-CoV-2-infeksjon.e

Positiv for IgG

En farget linje utvikler seg i kontrolllinjeregionen ‘C’ og en annen farget linje utvikler seg i testlinjeregionen ‘IgG’.

Resultatet er en indikasjon på en mulig sekundær SARS-CoV-2-infeksjon.

Positiv for IgG og IgM

I tillegg til kontrolllinjen ‘C’, utvikler det seg en farget linje i testlinjeregionen ‘IgM’ og en annen i testlinjeregionen ‘IgG’. Resultatet er en indikasjon på en mulig sekundær SARS-CoV-2-infeksjon.

Merk: Fargeintensiteten i testlinjeområdet ‘IgG’ og ‘IgM’ kan variere avhengig av konsentrasjonen av anti-SARS- CoV-2-antistoffer i prøven. Derfor bør enhver fargenyanse i testlinjeregionen ‘IgG’ eller ‘IgM’ betraktes som positiv. Merk at dette kun er en kvalitativ test, og at den ikke kan bestemme analytkonsentrasjonen i prøven.

Negativ

En farget linje utvikles i kontrolllinjeområdet ‘C’.

Det utvikles ingen linjer i testlinjeregionen ‘IgM’ og ‘IgG’.

Invalid

Kontrolllinjen ‘C’ vises ikke.

Resultater fra tester som ikke har produsert en kontrolllinje på den spesifiserte avlesningstiden, må kasseres. Vennligst gå gjennom prosedyren og gjenta testen med en ny testkassett. Hvis problemet vedvarer, må du slutte å bruke testsettet umiddelbart og kontakte distributøren.

Utilstrekkelig prøvevolum, feil driftsprosedyre eller utløpte tester er de mest sannsynlige årsakene til kontrolllinjefeil.

Kategorier

Sorry, no pages was found